Lijsten met bewaakte poorten exporteren en importeren

Kaspersky Endpoint Security gebruikt de volgende lijsten om netwerkpoorten te bewaken: lijst met netwerkpoorten en lijst met programma's waarvan de poorten worden bewaakt door Kaspersky Endpoint Security. U kunt lijsten met bewaakte poorten exporteren naar een XML-bestand. Vervolgens kunt u het bestand aanpassen om bijvoorbeeld een groot aantal poorten met dezelfde omschrijving toe te voegen. U kunt ook de export/import-functie gebruiken om een back-up te maken van de lijsten met bewaakte poorten of om de lijsten naar een andere server te migreren.

Lijsten met bewaakte poorten exporteren en importeren in de Beheerconsole (MMC)

Lijsten met bewaakte poorten exporteren en importeren via de Webconsole en Cloudconsole